home
StrataCafe Forums
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Older Forums
 Strata Design 3D CX: Lua Scripting
 Scripting in VS7
 Forum Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

silversurf
A Regular

Australia
275 Posts

Posted - 10/01/2011 :  19:15:44  Show Profile
Hello,

I tried to load some scripts from VS6 into VS7 without success, I also tried into Scripts/Autoload and had some error.

Is there any way I can load the 'DistributrModule.lua' 'ReplicateModule.lua''ReplicateOnPathModule.lua' in VS7?

Thanks

silversurf
A Regular

Australia
275 Posts

Posted - 10/05/2011 :  05:21:32  Show Profile
Ok, I loaded the scripts into the Script Folder, Autoload, and when launch VS7 I get this message:
-'Script Errors' Look in the scripting console for more details.

I than had a look in the scripting console and there is a bad argument in all the scripts.

So I suppose the scripts are not compatible with VS7 yet.
Go to Top of Page

Kevco
Admin

431 Posts

Posted - 10/05/2011 :  20:12:35  Show Profile
These are scripts that Jon Bradley authored and made available. Maybe he'll look at updating those for CX 7.
Go to Top of Page

tbgriswold
Regularly Educational

USA
1389 Posts

Posted - 10/05/2011 :  20:15:06  Show Profile  Visit tbgriswold's Homepage
You should cross post this in the scripting forum. that is the one Jon would read.

Britt
Go to Top of Page

Kevco
Admin

431 Posts

Posted - 10/05/2011 :  20:25:24  Show Profile
This looks like the scripting forum to me. Is there another one?
Go to Top of Page

silversurf
A Regular

Australia
275 Posts

Posted - 10/05/2011 :  22:27:54  Show Profile
Not to my knowledge, this is the scripting one, maybe I should cross post to Strata Design forum.

Hope Jon is around to have a look for VS7, they are nice one to have in Strata.

Thanks
Go to Top of Page

tbgriswold
Regularly Educational

USA
1389 Posts

Posted - 10/06/2011 :  15:00:12  Show Profile  Visit tbgriswold's Homepage
Oops! I was not reading my headers. Gust looked like another post in the Strata forum. Sorry to cause confusion...

Britt
Go to Top of Page

Brent007
Infrequent Poster

2 Posts

Posted - 07/23/2013 :  16:18:13  Show Profile
Anybody successfully use the ''ReplicateOnPathModule.lua' in Strata 7?? I'm getting the same error message when I attempt to load the script and relaunch. I see this was first mentioned in 2011, is there a solution to use the replicate on path command in 7?
Go to Top of Page

Kevco
Admin

431 Posts

Posted - 07/25/2013 :  12:10:55  Show Profile
I heard recently that the author of this script and others, is considering updating them in the near future.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To:
StrataCafe Forums © 2009 StrataCafe Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000